Трансфери для шоколаду
Це спеціальні трансферти для шоколаду. Це особливі перекладні листи, що мають тонкий шар, на якому харчовими фарбами нанесено будь-яке зображення. Це може бути малюнок, візерунок, напис або будь-яка абстракція. При контакті трансферту з гарячим шоколадним шаром картинка переноситься на готовий десерт. Виходить красиво, смачно і оригінально.
У нас представлений широкий вибір оформлення переказних аркушів. Це:
· кольорові смуги;
· лінії;
· зигзаги;
· точки;
· сердечка;
· квіти;
· геометричний візерунок.
Шокотрансфер перекладний, які може придбати кожен бажаючий, дуже простий у застосуванні. Впоратися з нею зможе і початківець кондитер, і професіонал. У першу чергу варто обрізати вільні краю аркуша без малюнка. Далі розстилаємо на столі трансфер і прямо на нього виливаємо розтоплену плитку шоколаду (температура не повинна бути нижче 28 градусів). Масу рівномірно розподіляємо по листу і даємо застигнути, не прибираючи в холодильник. Приблизно через годину шоколад стане твердим, барвник висохне, а картинка перенесеться на нього. Тепер акуратно варто зняти плівку і приступити до оформлення торта, задіявши власну фантазію.
Декорувати десерт можна і тоді, коли шоколад тільки починає кристалізуватися приблизно через три хвилини після нанесення маси на трансфер. Плівка переказного листа не дасть йому розтектися, тому шокотрансфером можна обгорнути торт або надати абсолютно будь-яку форму. Після цього ставимо виріб в холодильник на півгодини.
Це спеціальні трансферти для шоколаду. Це особливі перекладні листи, що мають тонкий шар, на якому харчовими фарбами нанесено будь-яке зображення. Це може бути малюнок, візерунок, напис або будь-яка абстракція. При контакті трансферту з гарячим шоколадним шаром картинка переноситься на готовий десерт. Виходить красиво, смачно і оригінально.
У нас представлений широкий вибір оформлення переказних аркушів. Це:
· кольорові смуги;
· лінії;
· зигзаги;
· точки;
· сердечка;
· квіти;
· геометричний візерунок.
Шокотрансфер перекладний, які може придбати кожен бажаючий, дуже простий у застосуванні. Впоратися з нею зможе і початківець кондитер, і професіонал. У першу чергу варто обрізати вільні краю аркуша без малюнка. Далі розстилаємо на столі трансфер і прямо на нього виливаємо розтоплену плитку шоколаду (температура не повинна бути нижче 28 градусів). Масу рівномірно розподіляємо по листу і даємо застигнути, не прибираючи в холодильник. Приблизно через годину шоколад стане твердим, барвник висохне, а картинка перенесеться на нього. Тепер акуратно варто зняти плівку і приступити до оформлення торта, задіявши власну фантазію.
Декорувати десерт можна і тоді, коли шоколад тільки починає кристалізуватися приблизно через три хвилини після нанесення маси на трансфер. Плівка переказного листа не дасть йому розтектися, тому шокотрансфером можна обгорнути торт або надати абсолютно будь-яку форму. Після цього ставимо виріб в холодильник на півгодини.