Продавець Інтернет-магазин "Шедеври кондитера від А до Я" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1084 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин "Шедеври кондитера від А до Я"
+380 (97) 431-44-10
Кошик

Трансфери для шоколаду

Це спеціальні трансферти для шоколаду. Це особливі перекладні листи, що мають тонкий шар, на якому харчовими фарбами нанесено будь-яке зображення. Це може бути малюнок, візерунок, напис або будь-яка абстракція. При контакті трансферту з гарячим шоколадним шаром картинка переноситься на готовий десерт. Виходить красиво, смачно і оригінально.

У нас представлений широкий вибір оформлення переказних аркушів. Це:

·       кольорові смуги;

·       лінії;

·       зигзаги;

·       точки;

·       сердечка;

·       квіти;

·       геометричний візерунок.

Шокотрансфер перекладний, які може придбати кожен бажаючий, дуже простий у застосуванні. Впоратися з нею зможе і початківець кондитер, і професіонал. У першу чергу варто обрізати вільні краю аркуша без малюнка. Далі розстилаємо на столі трансфер і прямо на нього виливаємо розтоплену плитку шоколаду (температура не повинна бути нижче 28 градусів). Масу рівномірно розподіляємо по листу і даємо застигнути, не прибираючи в холодильник. Приблизно через годину шоколад стане твердим, барвник висохне, а картинка перенесеться на нього. Тепер акуратно варто зняти плівку і приступити до оформлення торта, задіявши власну фантазію.

Декорувати десерт можна і тоді, коли шоколад тільки починає кристалізуватися приблизно через три хвилини після нанесення маси на трансфер. Плівка переказного листа не дасть йому розтектися, тому шокотрансфером можна обгорнути торт або надати абсолютно будь-яку форму. Після цього ставимо виріб в холодильник на півгодини.

Це спеціальні трансферти для шоколаду. Це особливі перекладні листи, що мають тонкий шар, на якому харчовими фарбами нанесено будь-яке зображення. Це може бути малюнок, візерунок, напис або будь-яка абстракція. При контакті трансферту з гарячим шоколадним шаром картинка переноситься на готовий десерт. Виходить красиво, смачно і оригінально.

У нас представлений широкий вибір оформлення переказних аркушів. Це:

·       кольорові смуги;

·       лінії;

·       зигзаги;

·       точки;

·       сердечка;

·       квіти;

·       геометричний візерунок.

Шокотрансфер перекладний, які може придбати кожен бажаючий, дуже простий у застосуванні. Впоратися з нею зможе і початківець кондитер, і професіонал. У першу чергу варто обрізати вільні краю аркуша без малюнка. Далі розстилаємо на столі трансфер і прямо на нього виливаємо розтоплену плитку шоколаду (температура не повинна бути нижче 28 градусів). Масу рівномірно розподіляємо по листу і даємо застигнути, не прибираючи в холодильник. Приблизно через годину шоколад стане твердим, барвник висохне, а картинка перенесеться на нього. Тепер акуратно варто зняти плівку і приступити до оформлення торта, задіявши власну фантазію.

Декорувати десерт можна і тоді, коли шоколад тільки починає кристалізуватися приблизно через три хвилини після нанесення маси на трансфер. Плівка переказного листа не дасть йому розтектися, тому шокотрансфером можна обгорнути торт або надати абсолютно будь-яку форму. Після цього ставимо виріб в холодильник на півгодини.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner